portfolio

yes dit wil ik!

Binnen of buiten?

Ben je benieuwd naar de mooie locatie 's die ik ken of wil je de do's and don'ts weten voor je kleding? Vraag dan via het contactformulier de brochure op.

Je kan vanaf 2024 kiezen tussen twee formules. 
⊹ Of we fotograferen (ongeveer een uurtje) in een mooi natuurgebied. Geen geposeerde taferelen maar echte speelmomenten tussen jullie en de kinderen. 

⊹ Nieuw dit jaar zijn de Motherhood sessies. Jij kiest welk moment met je kind(eren) je op beeld wilt.  Dit is voor alle mama's die te weinig mooie foto's hebben.

Annelies G.

03

Evy R.

02

Nele R.

01

Ooooh Lynn, Wat een prachtige foto's weer! Je hebt ze helemaal hoe ze is en zo mooi op foto vastgelegd 😍
Ook zo fijn dat we nu weer heel wat nieuwe gezinsfoto's hebben. We zijn in de wolken!
We blijven met heel veel plezier ook de volgende jaren beroep doen op jou!

We zijn in de wolken. Wat een prachtige foto's.

gezin

Lynn heeft al meerdere shoots gedaan voor ons gezin, keer op keer enorm tevreden van. In't begin was ik zo nerveus maar Lynn is zo aangenaam en geduldig waardoor we ons als gezin meteen op ons gemak voelden bij haar. Haar foto's zijn onwaarschijnlijk mooi, creatief en origineel.

Onwaarschijnlijk mooi, creatief en origineel.

gezin

Wij hebben een aantal maanden geleden een gezinsreportage bij Lynn geboekt met ons zoontje van net één jaar. Mijn man en ik waren nerveus voor deze reportage, maar dit was echt nergens voor nodig. Lynn stelt je gerust en laat de hele reportage op een ontspannen en niet geforceerde manier verlopen. Achteraf hadden we eigenlijk het gevoel dat we een uurtje quality time hadden gehad met ons gezinnetje, enkel werd dit dan vastgelegd op beeld. De foto's achteraf zijn écht prachtig en zorgen stuk voor stuk voor een warm gevoel en een glimlach op je gezicht. Voor het vastleggen van mooie herinneringen ben je bij Lynn zeker op het juiste adres! 1000x DANKJEWEL!

Ze zorgen stuk voor stuk voor een warm gevoel.

gezin

volgende review ➝

Extra album + €75
Extra album + namen op de cover + €100

Per extra foto + €15
De hele galerij + €175

Je galerij heeft ook een webshop waar je prints en andere professionele fotoproducten kan bestellen. Dit zijn stuk voor stuk producten die ik zelf uitgekozen heb en dus de kwaliteit hebben die ik belangrijk vind.

*prijzen inclusief btw, mogelijkheid om extra beelden aan te kopen.
Exclusief verplaatsing bij "Motherhood" sessies.

⊹ 5 high-res beelden* te kiezen in
een online fotogalerij
⊹ Fine art print naar keuze
⊹   Deze is voor  jou als je wat mooie foto's mist met je kindje(s). Je kiest zelf het moment waar je graag foto's van wil. Dit kan speeltijd in bad zijn, het geven van borstvoeding, portretten in huis, spontane beelden al wandelend in de wijk, ... 

325 euro

motherhood

495 euro


⊹ 15 high-res beelden* te kiezen in
een online fotogalerij
⊹ Album van 15x15 met jullie favoriete beelden.
⊹ Fotoshoot gaat door in een mooi natuurgebied bij droog weer.
- beperkte plaatsen in 2024 -

Gezinsreportage

Prijzen

Je bekijkt dit best als een uurtje quality time zonder schermen, speelgoed, ... . Gewoon puur jullie als gezin. We trekken een natuurgebied in en gaan op zoek naar leuke plekjes. Voor de kinderen probeer ik altijd mijn fantasie te gebruiken zodat ze het echt naar hun zin hebben. Jullie spelen spelletjes onder elkaar, maar er zijn ook rustmomenten. Kortom, een heel fijn uurtje!

Hoe verloopt een reportage?

/02

Voor gezinsreportages buiten raad ik aan dat het jongste kindje ongeveer één jaar of ouder is. Of toch minstens zelfstandig kan zitten. Zo krijg je een leuke variatie in je beelden. Voor een "Motherhood" sessie maakt de leeftijd van je kindjes niet uit.

Wat is de ideale leeftijd voor mijn kindje(s)?

/01

I've got the answers 

Heb  je nog extra vragen?

Tijdens de lente en herfst ligt het gouden uur vroeger op de dag dan hoogzomer. Het is vooral belangrijk dat je kindjes niet te moe zijn op het moment van de reportage. Dat zorgt ongetwijfeld voor een pruillip en tranen. Je kan wel het uur dat 'zo laat mogelijk' kan voor je kind kiezen. Ik zorg er wel voor dat we altijd in mooi licht fotograferen... golden hour of niet!

Golden hour of niet?

/04

Een buggy heb je zeker niet nodig. Draag je kindje, neem geen hele luiertas mee maar eerder een compacte totebag met eventueel een drinkfles en droge koekjes (zonder chocolade) als beloning. Een pamper en natte doekjes mag natuurlijk ook. Speelgoed en tablets hoeven zeker niet.


Wat mag ik meebrengen en wat niet?

/03

Ben je benieuwd of ik beschikbaar ben? Vul het contactformulier. ​Wie weet zien we elkaar snel!

Zijn we een match?