portfolio

Naast de bekende zwangerschapsreportages in een mooi natuurgebied, kan je bij mij ook kiezen om een 'Maternity Muse' reportage te boeken. Deze foto's maak ik bij je thuis, in je vertrouwde omgeving. De foto's focussen op je zwangere lichaam, want er verandert in die periode heel veel. Dit maakt ons als vrouw onzeker, terwijl het net iets is om enorm fier op te zijn. Want wat ons lichaam doet en ondergaat, is niet te onderschatten. Ik wil met deze foto's je zelfvertrouwen geven en uiteraard een hele mooie herinnering aan deze periode. Dit hoeft zeker niet altijd in lingerie, je kiest  zelf je outfits. Ik werk daarnaast ook heel graag met bloemen, die typerend zijn in de periode waarin jij zwanger bent. Deze fotoreportages gaan meestal rond de 28 - 30 weken door.

Wat is een Maternity Muse?

Het beste moment om een lifestyle newborn shoot in te plannen is tussen één à drie weken na de geboorte. Maar dit is afhankelijk van hoe jij je voelt, of het je eerste kindje is, hoe de bevalling verliep... 

Je kan kiezen om onmiddellijk bij het vastleggen van de shoot al een datum te kiezen en het voorschot te betalen. Hiervoor kies je een datum in mijn agenda zo'n twee à drie weken na de uitgetelde datum. Deze datum is niet bindend, we kunnen nog altijd schuiven als je toch overtijd zou gaan.

OF Je legt de shoot vast d.m.v. een voorschot te betalen en je geeft je uitgerekende datum aan mij door. Van zodra je bevallen bent, mag je mij dat laten weten zodat ik je mijn online agenda kan bezorgen. Hier kan je dan een datum en tijdstip kiezen dat voor jullie past.

Het voordeel van nu al een datum vast te leggen is dat ik al rekening kan houden met mijn planning en dat je nog heel veel keuze hebt in vrije momenten. Ook staat het al in jullie agenda zodat jullie er ook rekening mee kunnen houden. En je kan het niet vergeten in de rush van de eerste momenten met een pasgeboren baby.

Wanneer is de beste timing en hoe kiezen we een datum?

Liselotte C.

03

Julie O.

02

Shanah B.

01

Ik heb bij Lynn een zwangerschapsfotoshoot en een newbornfotoshoot gedaan. Het was geweldig en ik zou het zo weer over doen. Perfecte communicatie voor en na de shoot. Tijdens de shoot zeer vriendelijk. Het maken van de foto's ging heel vlot en zonder gemaakt te poseren. Het resultaat is fenomenaal. Stuk voor stuk pareltjes om te koesteren die de investering waard zijn. Wanneer wij in de toekomst gaan trouwen nemen we zonder twijfel meteen terug contact met haar op. Een hele dikke dankjewel Lynn <3

Het was geweldig en ik zou het zo weer over doen. 

newborn

Lynn is echt een topper! Ze is altijd vriendelijk, heel flexibel en zo goed in haar werk. Ze is zo goed om ons allemaal op ons gemak te laten voelen. De foto's zijn daardoor heel natuurlijk, niet geforceerd maar zo vrolijk en gezellig. Je hebt een toffe babbel met heel natuurlijk foto's als resultaat. Ik ben mega trots op de foto's. Bedankt Lynn!

Ze is heel flexibel en zo goed in haar werk.

newborn

Topper!
Lynn is een super vriendelijke fotograaf en stelt je 100% gerust tijdens de fotoshoots. Ze was de fotograaf op onze bruiloft en nadien hebben we ook nog een newbornshoot bij haar geboekt. Haar shoots leveren prachtige foto's op en het is zeker de investering waard. Lynn heeft oog voor detail, waardoor je originele foto's hebt om te koesteren.

Het is zeker de investering waard.

newborn

volgende review ➝

Extra album + €75
Extra album + namen op de cover + €100

Per extra foto + €15
De hele galerij  + €175

Je galerij heeft ook een webshop waar je prints en andere professionele fotoproducten kan bestellen. Dit zijn stuk voor stuk producten die ik zelf uitgekozen heb en dus de kwaliteit hebben die ik belangrijk vind.

*prijzen inclusief btw, mogelijkheid om extra beelden aan te kopen. Exclusief verplaatsing.
** Als je twee shoots boekt, dan krijg je een groter album van 20x20 met 24 pagina's.

⊹ 15 high-res beelden* te kiezen in
een online fotogalerij
⊹ Album van 15x15 met jullie favoriete beelden
⊹ Ik kijk niet graag op mijn klok. De reportage stopt als ik het gevoel heb dat ik genoeg mooie beelden heb.
⊹  Brochure met tips & kledingadvies.


550 euro

MATERNITY MUsE

⊹ 15 high-res beelden* te kiezen in
een online fotogalerij
⊹ Album van 15x15 met jullie favoriete beelden
⊹ Fotoshoot gaat door bij jullie thuis, in je
veilige cocon waar alles bij de hand is. De gemiddelde duur is 90 minuten.
⊹ Brochure met tips & kledingadvies.

450 euro

newborn

450 euro


⊹ 15 high-res beelden* te kiezen in
een online fotogalerij
⊹ Album van 15x15 met jullie favoriete beelden.
⊹ Fotoshoot van 60 minuten gaat door in een mooi natuurgebied bij droog weer.
⊹ Brochure met tips & kledingadvies

zwanger

Prijzen

Aaaah, the classic one! Partners (en dan heb ik het over mannen) staan meestal niet te springen voor een fotosessie. Ze hebben het standaard beeld van overgeposeerde houdingen in hun gedachten. Dat moet je bij mij dus niet verwachten. Zie het als een uurtje quality time in een mooi natuurgebied waar je dan toevallig ook hele mooie foto's van hebt voor de rest van jullie leven. Ook als de baby er is, dan vliegt de tijd. Jullie zijn voornamelijk bezig met het verzorgen, bezoek ontvangen, af en toe proberen te slapen (haha), maar amper met foto's. De gedachte dat er een fotosessie zal zijn en dat jullie voor altijd mooie foto's gaan hebben van die prachtige baby, is een grote geruststelling!

Ik ben overtuigd, maar mijn partner niet?

/02

Als je een zwangerschapsreportage boekt op locatie, dan is er de mogelijkheid om op het einde ook wat muze-foto's te maken. Dit is wel altijd op een locatie waar ook wandelaars voorbij kunnen komen, dus als je echt gesteld bent op privacy, dan raad ik je aan om een muze-shoot bij je thuis te boeken. Maak je geen zorgen over je interieur, verbouwingen, ... Elk huis heeft een raam en daar kan ik al heel wat mee.

Ik wil heel graag ook wat muze foto's, kan dat?

/01

I've got the answers 

Heb  je nog extra vragen?

Ben je benieuwd of ik beschikbaar ben? Vul het contactformulier. ​Wie weet zien we elkaar snel!

Zijn we een match?