All you want to know
/
about lynn
/
All you want to know
/
about lynn
/
All you want to know
/
about lynn
/
All you want to know
/
about lynn
/
All you want to know
/
about lynn
/
All you want to know
/
about lynn
/
All you want to know
/
about lynn
/
All you want to know
/
about lynn
/
All you want to know
/
about lynn
/
All you want to know
/
about lynn
/

Yay! Je hebt de weg naar mijn website gevonden. Ik stel me graag even voor, want tenslotte wil je toch weten wie je misschien wel meeneemt op één van de mooiste momenten uit jullie leven.

In 2012 studeerde ik af als journalist, maar tijdens mijn studies vond ik vooral fotografie heel interessant.  Hier en daar maakte ik wat familiereportages, en toen ik de vraag kreeg om een huwelijk te fotograferen, heb ik geen moment getwijfeld. 

Als je op zoek bent naar een fotograaf die de speciaalste momenten in je leven moet vastleggen op een spontane en gezellige manier, dan ben ik de persoon die je zoekt. 

Hi! Ik ben Lynn!

over lynn

Ondertussen is er veel gebeurd in de afgelopen jaren waardoor mijn visie op fotografie veranderd is. In 2016 krijgen we een enorme klap te verwerken  want mijn papa sterft aan kanker. Het deed mij beseffen dat ik bitterweinig foto's had met hem. Zeker van de jaren waarin hij ziek was. De foto's die er wel zijn, koester ik eens te meer. Maar er waren ook veel mooie momenten, zoals ons huwelijk in 2021. Gregory en ik waren op dat moment al tien jaar een koppel.  Na zoveel huwelijken te hebben gefotografeerd, wist ik perfect wat ik wel en niet wou. Het werd een trouwweekend op een hele mooie plek, waar een ongedwongen sfeer, veel plezier en weinig tradities centraal stonden. De foto's zijn goud waard! Ook dit jaar is er weer eentje met een hoogtepunt, want wij verwelkomen heel binnenkort ons eerste kindje. Deze zwangerschap heeft mij nog meer doen beseffen hoe bijzonder zo'n periode is. Er komen veel leuke, maar ook confronterende momenten bij kijken. Maar ik ben blij dat ik de tijd heb genomen om alles in beeld te brengen. Zodat ik er voor altijd naar kan terugkijken.

Maar nu denk ik bij mezelf: wat een risico heb ik toen genomen! Ik begon eraan terwijl ik nog nooit met een andere trouwfotograaf op pad was geweest. Wist ik veel hoe alles in zijn werk zou gaan? Halverwege de dag moest ik in paniek al naar mijn ouders bellen met de vraag om extra geheugenkaartjes te brengen. Haha! Dat is iets wat mij nu, twaalf jaar later, natuurlijk niet meer overkomt.

12 jaar later

laten we kennismaken

Zijn we een match?

08. Favoriete bands & artiesten:

- The Black Keys
- The Black Box Revelation
- Arctic Monkeys
- The National
- Beyonce
- Tiga
- Paolo Nutini
- Harry Styles (sorry, not sorry)

a) Moscow Mule
b) Pornstar Martini
c) Margarita
d) Tequila Sunrise

07. Mijn favoriete cocktail

06. Dit is zo typisch ik:

We zijn in 2021 getrouwd en ons trouwalbum is nog steeds niet klaar. OEPS!
Ook ben ik niet zo heel goed in pakketjes retour sturen en ordelijk zijn. Maar blijkbaar is dat eigen aan heel creatieve mensen, dus cava nog wel dus.

Aan hondensnacks en babykleding. En leuke kantoorartikelen bij Hema.

05. Hier kan ik te veel geld aan uitgeven:

a) Zwarte thee
b) Groene thee
c) Fruitthee

04. Naast koffie, ben ik ook een theedrinker. Maar welke thee lust ik niet?

a) Phill, de Engelse Bulldog
b) Marcel, de Mops
c) Louis, de Boxer

03. Wat is het ras en de naam van onze hond?

02. Het eerste wat ik elke ochtend doe is ...

Geen dag zonder muziek. Standaard luisteren we thuis naar Studio Brussel, maar mijn Spotify-account   heeft ook talloze afspeellijsten met uiteenlopende muziek. Disco Donderdag is dankzij Jeroen De Lodder ook ons apéro-moment van de week!

De radio opzetten!

a) Tuinieren
b) Cocktails drinken met vrienden
c) Netflix & chill
d) Alles hierboven

01. Wat doe ik het liefst naast fotograferen?


Benieuwd naar wat feitjes over mij?

In 2018 zette ik de stap naar fulltime fotograaf en daar heb ik nog geen seconde spijt van gehad. Dankzij klanten die steeds terugkomen en volop reclame voor mij maken, heb ik momenteel een groot klantenbestand uitgebouwd. En daar komen steeds weer nieuwe klanten bij. 

Foto's zijn van de weinige tastbare herinneringen die je hebt aan het verleden en die koester je voor het leven. Wist je dat een moment slechts 1,5 minuut duurt? En dat het dan voorgoed verdwenen is? De gedachte dat het voor altijd vereeuwigd staat op beeld, vind ik een grote geruststelling.

Hopelijk tot binnenkort?


Alle foto's van ons zijn gemaakt door Delphine Otte.

naar contact

Ben je benieuwd of ik beschikbaar ben? Vul het contact formulier. ​Wie weet zien we elkaar snel!

Zijn we een match?